27.02.2015 | 9:41
Оставката на Първанов е на 50% театър
АБВ ще искат следващият президент да бъде избран с тяхна подкрепа, а според мен те не бива да бъдат допускани в това

Оставката на Първанов е на 50% театър. Решението да се гласува за дълга е взето със знанието на Първанов и Румен Петков, бъдете сигурни. Това заяви лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева в ефира на Нова телевизия.

“Вижте как обяви Георги Първанов оставката си – рано сутринта, когато хората са чули какво говори между банята, миенето на зъбите и телевизията”, уточни тя. Според нея има задкулисни договорки с премиера Бойко Борисов и условия, които са поставили АБВ и вероятно са били изпълнени.

“И Георги Първанов, и Румен Петков са от категорията на политиците играчи – ловки, манипулатори. Впечатлението от парламентарната група на АБВ не е, че има ярки фигури, които да я водят, а че водещите фигури са Калфин и Първанов и че групата не би могла да направи самостоятелни решения. Петков е бил по време на гласуването в парламентарната група”, добави още тя.

“Няма да коментирам оставката повече. Ще говорим какво ще стане през април. Да видим къде ще я внесе Първанов и дали изобщо ще я внесе”, заяви още политикът. “ДПС не ги коментирайте въобще. Те си имат друга игра. Искат да запазят местата на своите хора в държавната администрация. Те ще искат следващият президент да бъде избран с тяхна подкрепа, а според мен те не бива да бъдат допускани в това. Следващият президент трябва да бъде избран без ДПС.” завърши тя.

1 коментар

  1. Боже! каза:

    Какви 50, направо 100 процента! Играе човекът, многоооо отдавна!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране