05.02.2017 | 15:50
Пак активизираха Янето: Корнелия е стиснала юмрук и зъби като партизанка, слязла в мандрите преди 9 септември
Радан Кънев е най-удобният говорител на БСП

БСП говорят така, сякаш сме 8 срещу 9 септември и от утре ще дойдат на власт, ще започват да национализират и да правят лагери. Вчера гледам как  Корнелия Нинова говори с апломб, стиснала юмрук, стиснала зъби, сякаш е от онези партизанки, които слизат в мандрите. Това коментира пред БНТ Яне Янев. ГЕРБ очевидно отново са го активизирали медийно.

В момента Радан Кънев е най-удобният говорител на БСП, защото с изказванията си той им подмага, категоричен е политикът.

Янев обясни и защо напоследък е предпочел да не се появява в медиите и да стои в изолация от публичния живот.

В такава политическа посредственост и с лица, които до болка са втръснали и не могат да дадат нищо на политическия живот, не виждам смисъл да участвам. Там, където свършва емоцията, започва корупцията в политиката. Когато няма емоция, жар, хъс – започват схемите, категоричен е Яне Янев.

5 коментара

  1. Иван Петров каза:

    ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗРОДИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ?

  2. Белчева каза:

    Този не се ли водеше съветник на Борисов във втория му кабинет ? И както винаги, излиза от дупката си винаги преди избори, за да храчи И къде – естествено в БНТ, ако не там, ще е бТВ, нова или Канал 3 – там е царството на платените журналисти. И не спират, защото авансово им е платено. Не е започнала предизборната кампания, а те си сеят отровата и внушенията !

  3. Генков каза:

    Този елемент,заклеймяваше партията на Борисов,наричаше я мафиотска структура,която трябва да бъде изчегъртана от политическия живот в България.Този никаквец ли излъга,или менторът му се съгласи с квалификацията по негов адрес и на партията му!?

  4. Керпеден Пенчо каза:

    Този Смехурко се беше покрил и доста време не беше развеселявал „телевизорите“.На нещо му е замирисало.Може да се надява някой да го приюти в Парламента.

  5. Венко Венков каза:

    Недоразумението Яне Янев, се появи отново. Щеше да уволнява Б.Б., но тоѝ взе, че го напазарува и сега работи за назначаването му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране