03.09.2015 | 10:05
ПАОК представя Бербатов днес, чакат го 27 000 души
Родният нападател ще излезе на "Тумба" в 16 ч.

Димитър Бербатов ще бъде посрещнат като герой от феновете на новия си клуб ПАОК. Очаква се 27 хиляди души да изпълнят трибуните на стадион „Тумба“ за официалното представянето на нападателя, насрочено за 16:00 днес. Поради огромния интерес, вратите на съоръжението ще са отворени още от 15:00.

Бербо-манията вече е завладяла напълно привържениците на „бяло-черните“, чиито хиляди заявки за фланелка с името на родния голмайстор доведоха до сриване на клубния сайт.

Още по обяд Бербатов трябва да пристигне в Солун. Няма яснота дали това ще се случи със самолет или с кола, но феновете се ослушват, за да осигурят подобаващо посрещане на новия си любимец още преди появата му на легендарния стадион.

Не само привържениците на ПАОК обаче са развълнувани от привличането на бившия футболист на Манчестър Юнайтед. Запалянковците в цяла Гърция са шокирани от решението на Бербатов да избере солунския гранд, вместо английския Астън Вила, както и от заплатата, която той ще получи за една година – близо 2 милиона евро, правейки го най-скъпоплатения футболист в историята на гръцкия футбол.

Гръцката Суперлига е седмото различно първенство, в което ще играе бившият национал на България. Първата му възможност да дебютира за „двуглавия орел от севера“ ще бъде на 13 септември, когато тимът му гостува на Вериа в мач от третия кръг на шампионата. Четири дни по-късно е и първият двубой на ПАОК от груповата фаза на Лига Европа – визита на азерския Габала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране