Зареждане

Напишете

ПОЛИТИКА

Партията на Кунева: Борисов да продължи с посочването на кукловодите зад офшорки и има ли го Пеевски в списъка

share

След като си каза за Цеко Минев, Борисов да продължи с посочването на кукловодите зад офшорки, които мониполизират бизнеси у нас и има ли го Пеевски в списъка. Бойко Борисов да не бяга от отговорност за постоянните протести срещу неговото правителството, заради решението за Пирин. Проблемът не е в личността, а че властта, която ГЕРБ упражнява в последните 10 години, позволява на един човек да наложи монопол над няколко българските планини.

Това се казва в позиция на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“ по повод твърдения на премиера, че причина за протестите са лоши отношения между „зелените и Цеко Минев“, а управляващите нямат общо. Председател и основател на партията е Меглена Кунева, а днес формацията се управлява от сина на нейния любовник.

Хората вече не вярват на това управление и на уверенията му, че строежи в Пирин няма да има. Точно в обратната посока действат депутатите му в парламента с опитите си за облекчаване на режима за строежи в планините и по черноморското крайбрежие.

Задкулисните договорки за назначения на посланици и кръвосмешението на институциите е тотално замитане на конституционния принцип за разделение на властите. Категорично се противопоставяме на това. Президентът Радев трябва да се разграничи от думите на премиера за направени от него предложения за назначения или ако е направил такива в противоречие със закона, да ги оттегли, заставайки на страната на правовата държава.

социални бутони

Етикети:

3 Comments

 1. питам 16.02.2018

  „Движение България на гражданите““Председател и основател на партията е Меглена Кунева, а днес формацията се управлява от сина на нейния любовник.“Има ли да гласуват за партия на която председателя и основател, трябва да е в затвора?

  Отговор
 2. Антонио 15.02.2018

  За какъв монопол над българските планини се говори при положение, че Борисов и хората му десет години бавиха промените в плана за управление на Пирин. И то от страх от дирижираните протести на Зелените и задкулисния кукловод и олигарх Иво Прокопиев.

  Отговор
 3. Захариев 15.02.2018

  Борисов пренасочва вниманието на малките партии, стоящи зад протестите от себе си върху трети лица, и посочва човек свързан с курорта, но не и с фирмата концесионер.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.