15.02.2018 | 15:50
Партията на Кунева: Борисов да продължи с посочването на кукловодите зад офшорки и има ли го Пеевски в списъка
Задкулисните договорки за назначения на посланици и кръвосмешението на институциите е тотално замитане на конституционния принцип за разделение на властите

След като си каза за Цеко Минев, Борисов да продължи с посочването на кукловодите зад офшорки, които мониполизират бизнеси у нас и има ли го Пеевски в списъка. Бойко Борисов да не бяга от отговорност за постоянните протести срещу неговото правителството, заради решението за Пирин. Проблемът не е в личността, а че властта, която ГЕРБ упражнява в последните 10 години, позволява на един човек да наложи монопол над няколко българските планини.

Това се казва в позиция на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“ по повод твърдения на премиера, че причина за протестите са лоши отношения между „зелените и Цеко Минев“, а управляващите нямат общо. Председател и основател на партията е Меглена Кунева, а днес формацията се управлява от сина на нейния любовник.

Хората вече не вярват на това управление и на уверенията му, че строежи в Пирин няма да има. Точно в обратната посока действат депутатите му в парламента с опитите си за облекчаване на режима за строежи в планините и по черноморското крайбрежие.

Задкулисните договорки за назначения на посланици и кръвосмешението на институциите е тотално замитане на конституционния принцип за разделение на властите. Категорично се противопоставяме на това. Президентът Радев трябва да се разграничи от думите на премиера за направени от него предложения за назначения или ако е направил такива в противоречие със закона, да ги оттегли, заставайки на страната на правовата държава.


3 коментара

  1. питам каза:

    „Движение България на гражданите““Председател и основател на партията е Меглена Кунева, а днес формацията се управлява от сина на нейния любовник.“Има ли да гласуват за партия на която председателя и основател, трябва да е в затвора?

  2. Антонио каза:

    За какъв монопол над българските планини се говори при положение, че Борисов и хората му десет години бавиха промените в плана за управление на Пирин. И то от страх от дирижираните протести на Зелените и задкулисния кукловод и олигарх Иво Прокопиев.

  3. Захариев каза:

    Борисов пренасочва вниманието на малките партии, стоящи зад протестите от себе си върху трети лица, и посочва човек свързан с курорта, но не и с фирмата концесионер.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране