19.06.2017 | 11:39
Първата дама с облекло като за плажно парти на празника на царя
Генерал Деси се открои сред всички дами, сякаш искаше да покаже, че е повече от тях
Етикетът за рождения ден на Симеон II Сакскобургготски беше спазен, но сред всички добре облечени дами и господа, имаше и не чак толкова. Това отбеляза пред Bulgaria ON AIR Милена Хлебарова, експерт по етикет и протокол.

Според Хлебарова дъщерята на царя била с много неподходяща рокля и кубинки. „Да, кубинките бяха висок клас, но все пак са кубинки”, подчерта Хлебарова.

„На подобно светско събитие от толкова висок клас отива много по-различно облекло от това, което дъщерята на цяра беше облекла. Въпреки че дрехите ѝ бяха много скъпи, имиджът ѝ бе признак на екстравагантност и непукизъм“, посочи тя пред.

Акцентът на разговора се измести и към визията на президентшата Десислава Радева. „Тя отново взриви социалните мрежи. Беше облечена наистина много добре, но събитието изискваше съвсем различно облекло. Радева се открои сред всички дами, сякаш искаше да покаже, че е повече от тях“, оцени облеклото на българската  първа дама гостът.

„И аз бих сложила нейния тоалет, но при друг повод. Гащеризонът й бе по-подходящ за плажно парти, отколкото за годишнината на царя. Сутиенът й също трябваше да бъде друг – непрозрачен , допълни Хлебарова.

Събитието изисква финес и премереност и в мъжката, и в женската мода, а мъжете, като че ли бяха по-добре облечени, завърши тя.

бутони към социални мрежи


1 коментар

  1. Боже каза:

    Тая пак не е в час, както винаги!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране