Зареждане

Напишете

ПОЛИТИКА

Пеевски и Ментата пишат закон за разграбването на КТБ

share

С Делян Пеевски подготвяме нов законопроект за КТБ, така ще се докаже, че Пеевски не участва във вторичното разграбване на банката.  Това обяви депутатът от ДПС Йордан Цонев – Данчо Ментата по бТВ. Според него законопроектът ще позволи да се върнат част от активите на банката. Писна ни да слушаме фалшиви новини по тази тема, обясни Цонев.

ДПС ще се включи в разговори за вот на недоверие към правителството. Той може да е по всички политики на кабинета, уточни той. Партията няма да подкрепи и Бюджет 2018 г., както и всеки важен законопроект на това управление.

Цонев припомни, че неговата партия е против участието на националистите в лицето на Обединените патриоти в управлението. Причината е, че те използват език на омразата, допълни депутатът.

„Слово, в което присъстват думите „кучки“, „хлебарки“, „маймуни“ за други етноси в България не може да обединява българския народ. Това слово е слово на разделението и разрухата“, каза още Йордан Цонев.

spodelime

Етикети:

3 Comments

 1. Сиса 18.10.2017

  Глупости на търкалета! Що не гонят Василев в Сърбия? Ще има повече смисъл.

  Отговор
 2. Мартин 17.10.2017

  Още в заглавието, използвайки „Ментата“ става ясно, че статийката е предубедена. Този сайт от доста време защитава Цветан Василев и неговите тези за КТБ! Странно защо един път не прочетох „Фараон Василев“ в заглавие на статия за Цветан Василев, а „Ментата“ можело?

  Отговор
 3. Захариев 17.10.2017

  То докато някой направи нещо по този въпрос, Цецо Мустака ще източи всичко до дупка.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.