17.10.2017 | 10:37
Пеевски и Ментата пишат закон за разграбването на КТБ
Писна ни да слушаме фалшиви новини по тази тема, обясни Йордан Цонев

С Делян Пеевски подготвяме нов законопроект за КТБ, така ще се докаже, че Пеевски не участва във вторичното разграбване на банката.  Това обяви депутатът от ДПС Йордан Цонев – Данчо Ментата по бТВ. Според него законопроектът ще позволи да се върнат част от активите на банката. Писна ни да слушаме фалшиви новини по тази тема, обясни Цонев.

ДПС ще се включи в разговори за вот на недоверие към правителството. Той може да е по всички политики на кабинета, уточни той. Партията няма да подкрепи и Бюджет 2018 г., както и всеки важен законопроект на това управление.

Цонев припомни, че неговата партия е против участието на националистите в лицето на Обединените патриоти в управлението. Причината е, че те използват език на омразата, допълни депутатът.

„Слово, в което присъстват думите „кучки“, „хлебарки“, „маймуни“ за други етноси в България не може да обединява българския народ. Това слово е слово на разделението и разрухата“, каза още Йордан Цонев.


3 коментара

  1. Сиса каза:

    Глупости на търкалета! Що не гонят Василев в Сърбия? Ще има повече смисъл.

  2. Мартин каза:

    Още в заглавието, използвайки „Ментата“ става ясно, че статийката е предубедена. Този сайт от доста време защитава Цветан Василев и неговите тези за КТБ! Странно защо един път не прочетох „Фараон Василев“ в заглавие на статия за Цветан Василев, а „Ментата“ можело?

  3. Захариев каза:

    То докато някой направи нещо по този въпрос, Цецо Мустака ще източи всичко до дупка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране