21.01.2017 | 17:06
Посрещат Радев като Тръмп – с протести на соросоидите

Недоволни граждани готвят протести срещу новоизбрания президент Румен Радев още преди да е влязъл на „Дондуков” 2.

Пред президентството ще се съберат недоволни от евентуална промяна на българската политика спрямо Русия.  Те ще отправят апел към властите да подкрепят Украйна за спирането на военните действия от страна на Русия.

При засилени мерки за сигурност ще се проведе и церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания български президент. Всички на площад „Александър Невски“ ще минават през задължителна проверка.

Ще се влиза през два пункта – единият на ул. „Георги Раковски“, а вторият при южния вход на катедралния храм. На събитието няма да се допускат нетрезви или неадекватни хора.
Забранено е внасянето на оръжия, обемисти багажи или предмети, както и фойерверки. Въвеждат се и промени в движението.

2 коментара

  1. Броуди каза:

    НЮЗ ИНФО- Бъдете коректни, когато искате да кажете нещо- в случая, по мръсен и продажен начин се опитвате, да внушавате,че, „недоволни граждани“, щели да протестират срещу встъпването на законно избран президент в длъжност! Това не са “ протестиращи граждани“ а платени продажници от знаете кого. Трябва да знаете и че дори и слепите и глухите се досещат, кой плаща и на вас, за да мътите главите на хората. Пак същите – Америка против България!

  2. уууу каза:

    убитата змия ГЕРБ платена от педала Сорос накрая най-много хапе СБОГОМ мутрафони лека праст

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране