26.06.2015 | 19:23
Потрошиха колата на Евгения Банева с бухалки
Мутресата паркирала баровското си возило "Майбах" по средата на улица в столичния квартал "Лозенец"

Див екшън се разигра в центъра на София. Луксозният автомобил „Майбах“ на Евгения Банева бе потрошен с бухалки в столичния квартал „Лозенец“, на метри от Американското посолство.

Инцидентът станал във вторник следобед, когато съпругата на скандалния олигарх Николай Банев паркирала баровското си возило по средата на улицата.

Придружената от охрана, бизнес дамата зарязала автомобила неправилно паркиран и хукнала да се разкрасява в близкия елитен козметичен салон. Когато се върнала, тя едва познала колата. Гневни от паркирането й вандали решили да си отмъстят.

Автомобилът й бил тотално потрошен, без стъкла и на дупки и се нуждаел от основен ремонт. Евгения едва не изпаднала в медицински шок от гледката и настояла охраната й да издири записи от съседните камери, за да се подаде официална жалба срещу агресорите, пише HotArena.net.

Семейство Баневи стана печално известно с изграждането на ваканционното селище „Русалка“ и с това, че възпрепятстваха свободния достъп до плажа, който е държавна собственост, както и с други съмнителни сделки. Миналата година Банева предизвика грандиозен скандал пред десетки очевидци в центъра на София само заради един счупен фар на луксозния й „Майбах“.

5 коментара

  1. til1963 каза:

    Няколко въпроса:
    1) Колата-Мазерати или Майбах е?
    2)Кой е построил ваканционно селище Русалка?
    3) Кога ще си съберете акъла?

  2. Георги Атанасов каза:

    Ако е вярно,….Егати кефа!

  3. Млад каза:

    Дърта чанта е, не става вече. Трябва и 2 кила ботокс за подръжка и 300 грама кит!

  4. Браво каза:

    Браво, за такива няма КАТ, ще се справяме сами!

  5. Боже! каза:

    Малеее, колко е грозна!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране