28.10.2017 | 0:01
Простотия! 7 бона месечно за прическата на Бойко Борисов
Петко Кирчев се грижи за прическата на ББ още откакто онзи е бил пожарникар в Банкя

Личният бръснар на Бойко Борисов в Министерския съвет взима 7 хиляди лева заплата и бонуси месечно. Това ни довериха ядосани служители в правителствената администрация. Става дума за човек, заемащ политически звучащата длъжност „заместник-началник на канцеларията и главен държавен секретар“.

Абсолютно синекурен пост, с неясни функции, от типа на тези, на които назначават кумове и баджанаци, просто за да доят заплата. Името му е Петко Кирчев. Грижи се за прическата на Бойко още откакто онзи е бил пожарникар в Банкя.

С издигането на единия, издига се и бръснарят, който в момента е „държавен секретар“ и дори има достъп до класифицирана информация. Не че го ползва, но бай Петко – бръснаря от Банкя, да се издигне до държавните тайни, включително тези на НАТО, това малко иронично изглежда…

Най-абсурдното от всичко обаче е какво върши бай Петко, за заплата на ключов държавен чиновник. Нищо. Просто Бойко Борисов почти няма коса, а колкото има, е съвсем късо подстригана, което всеки прави сутрин в къщи с обикновена машинка. Няма прически, тип „Тръмп“ или „Ейбрахам Линкълн“. Чисто голо теме, дето Божидар Димитров полива със светена вода, а 3 папи са благославяли.

Добри Божилов


1 коментар

  1. Работещ за минимална заплата каза:

    „Простотия! 7 бона месечно за прическата на Бойко Борисов“.
    Щеше да е простотия,ако Мутрата плащаше със собственни финанси.След като е назначил бръснар, без ценз на държавна служба и му дава заплата от нашите данъци е престъпление.Но кое ли извършено от Шайката, на територията на Мафията не е престъпление????

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране