24.01.2017 | 22:03
Радан Кънев прави „Нова република“
Дърпа част от депутатите от Реформаторския блок

Лидерът на ДСБ Радан Кънев утре обявява официално нов политически проект, наречен „Нова република“. За идеите си Кънев говори вече една година, но утре проектът ще бъде официализиран.

Досега лидерът на ДСБ беше представил само договор за Нова българска република, но утре в балната зала на хотел „Радисън“ той ще подпише проекта си, който от партията наричат надпартиен политически проект. Той обаче се очаква да прерасне в нова партия.

В нея влизат освен ДСБ и част от реформаторите – Петър Славов, Мартин Димитров, Трайчо Трайков, който беше кандидат-президент на РБ – които бяха опозиция в самия Реформаторски блок.

В проекта ще влязат и други граждански организации и мрежи. Проектът на Радан Кънев има следната цел: Да изградим Нова българска Република, стъпила на силни институции, върховенство на закона и безкомпромисна война с корупцията и мафията. Нова икономика с ниски данъци, които да остават близо до хората по места, със свобода за бизнеса от партиен рекет и обръчи, със силни и независими регулатори срещу картелите. Нова надежда, с политика в интерес на българските семейства и силна връзка между Българите в Родината и българите зад граница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране