09.06.2017 | 20:35
Радев за генерал Деси: Тя е моята опора, въпреки помията върху нея
Съпругата ми е прям, открит и честен човек, на когото имам пълно доверие, изповяда Румен Радев

Румен Радев защити съпругата си Десислава Радева от обвиненията, че играе ролята на „сив кардинал“. Президентът застана плътно зад жена си и призна: „Това ме разсмива, защото моята съпруга е изключително прям, открит и честен човек, човек, на когото имам пълно доверие, с когото споделям много неща. Тя е моята опора, въпреки че върху нея се излива много помия, която е предназначена за мен“,

добави още президентът в интервю за бТВ. Той разкри още, че президентската половинка не се ползва с по-различни правомощия от съпругата на Георги Първанов и ползва същия кабинет като Зорка Първанова. Румен Радев осъди „използването на невръстни деца“ за политически цели и коментира инцидент на насилие в столично училище, заради който синът му бил наклеветен като участник.

„Моят син няма абсолютно нищо общо с този побой“, отсече Радев. На въпроса дали се смята за обединител на нацията, държавният глава заяви: „Старая се“. Той не избяга от коментар на добилата главоломна популярност случка с бразилската туристка. Попитан защо тя не му е повярвала, че е президент, Радев отвърна: „Не знам. Питайте това очарователно, младо момиче“. Радев обобщи, че България е посетена вече от над 8 млн. туристи, които са повече от цялото ни население и затова туризмът ни е много важен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране