12.01.2017 | 16:39
Разкриха жестокото убийство на бизнесмен
Издирват се 28-годишният Мирослав Илиев Еленков и 34-годишният Божидар Георгиев Гокин

Убиецът на бизнесмена от село Български извор Иван Масърлиев е задържан, но се издирват още двама мъже във връзка с жестокото убийство, съобщиха от МВР-Ловеч.

Един от известните бизнесмени в Тетевенския край – 80-годишният Иван Масърлиев, бе жестоко убит в дома си в село Български извор на 19 декември м.г. Тялото му бе открито от жената, с която живеел на семейни начала и техен съсед.

Трупът на възрастния мъж бил на пода, като ръцете и краката му са били вързани с кабел, а около врата му имало плетен бинт. Металният сейф, в който Иван Масърлиев държал пари и ценности, бил разбит и празен.

От Областната дирекция на МВР в Ловеч съобщиха, че във връзка с убийството се издирват 28-годишният Мирослав Илиев Еленков и 34-годишният Божидар Георгиев Гокин. И двамата мъже са от София. Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Очаква се от Окръжната прокуратура в Ловеч да дадат официална информация за разкритото убийство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране