30.07.2016 | 2:05
Репортер на „Стандарт“ напуска омерзен правителствения вестник
Това бележи началото на края за още една от медиите, собственост на Делян Пеевски.
Сланка Бозукова

Днес най-добрата политическа репортерка на в. Стандарт Биляна Веселинова обяви в личния си профил във Фейсбук, че напуска вестника, оглавяван от Славка Бозукова.

Обяснението й е, че изплащането на заплатите и хонорарите в „Стандарт“ е непостоянно и затруднено. Това бележи началото на края за още една от медиите, спонсорирани от властта и близки до нея олигарси. Въпреки коленопреклоничеството пред Борисов, „Стандарт“ не успя да се спаси и потегли след „Новинар“ и „Труд“ по нанадолнището.

Напомняме, че до скоро спонсориранят от властта и депутата от ДПС Делян Пеевски  вестник „Новинар“ спря изцяло хартиеното си издание, а Труд вече не излиза в неделя.

Междувременно ресорните репортери, отразяващи ГЕРБ, погостуваха на Европаламента за сметка на партията на Борисов и дори получиха подаръци в енигматични торбички с емблемата на ГЕРБ. Сред тях се откроява любимката на управляващите – Кристина Кръстева, чиито диабетно подсладени портрети на Цветанов и Борисов в „24 часа“ станаха пословични с пълната липса на журналистика в тях.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране