Зареждане

Напишете

СВЯТ

Руски политолог: Наследникът на Путин вече е определен

share

Известният руски политолог Валерий Соловей заяви, че президентът Путин ще спечели изборите през 2018 г., но едва ли ще изкара целия срок на този мандат. „Това за него ще е транзитен мандат, той възнамерява да напусне властта по подобие на това, което направи Елцин“, казва политологът в интервю за „Собеседник“.

Той сочи и възможността, ако това не стане, да се стигне до вълнения и протести в обществото и все пак властта да бъде сменена. Соловей е категоричен, че наследникът на руския президент вече е определен и това е Алексей Дюмин.

Дюмин е интересна фигура. Той идва в политиката от Федералната служба за охрана, някои го наричат „невидим“ заради съвсем ограничените му появи по обществени събития. Наскоро Владимир Путин го назначи за губернатор на Тулска област. Преди това е бил в поделението, което лично отговаря за охраната на руския президент и затова се смята за абсолютно доверен и предан на държавния глава на Русия.

Именно затова Валерий Соловей е убеден, че той е истинският приемник на властта в Русия и това вече се знае от службите. Според Соловей, вече всички в Русия искат промяна на нещата и връщане на страната към нормален живот – в политиката, бизнеса и обществените отношения.

„Всички ще въздъхнат с облекчение, когато това се случи. И парите зад граница – руски и чуждестранни, ще се върнат у нас. Русия ще стане отлично място за правене на бизнес, икономиката ще тръгне нагоре“, прогнозира политологът.

бутон за сайт

Етикети:
Предишна статия

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.