Зареждане

Напишете

ГАЛЕРИЯ

С октоподи на вратовръзката Цветанов обяви за сценарий да го скарат с Борисов

share

Цветан Цветанов разгласи, че има соцсценарий за внасяне на разкол между него и Бойко Борисов. „Сега разбирам, че БСП подготвяли да се говори нещо. Имам го като сценарий, който подготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сценарий започне да се разиграва мога да ви го покажа“, заяви Цветанов.

ГЕРБ започна проверка на роднински и приятелски назначения навсякъде в страната, съобщи още той. Където има нарушения, ще се чистят, обяви шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов след поредната атака на БСП, този път със схема на назначенията на управляващите в Габрово. Тематично и в унисон с обвиненията на червените за „лицето на Октопода, който ни управлява“, Цветанов беше сложил вратовръзка на октоподи на жълт фон.

„За всички структури на ГЕРБ сме възложили да се направи проверка за назначенията, за да не използват опонентите ни това като аргумент. Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво въздействие и е нарушен законът, те трябва да бъдат изчистени“, заяви Цветанов. Той защити Томислав Дончев, че не той е правил назначенията в Габрово, както обвиниха социалистите.

Цветанов обяви, че са говорили с премиера Бойко Борисов, темата с оставката на Делян Добрев е приключена, а среща на депутатите на ГЕРБ с лидера им нямало да има.

споделяне на връзка

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.