16.02.2017 | 16:52
САЩ въстават: Хиляди искат Тръмп да изрита Сорос от страната!
Милиардерът стои и зад протестите на новозбрания президент

Хиляди американци отправят искане към президента на САЩ Доналд Тръмп да лиши от гражданство и да депортира милиардера Джордж Сорос. Това става ясно от петиция, която само за няколко дни е подписана от над 9 хиляди души и публикувана на сайта Change.org, съобщава РИА Новости.

Автор на петицията е композиторът Ванеса Фелтер, която се надява Тръмп да забрани на Сорос и неговото семейство да правят бизнес в Америка, както и да да се спре подкупването на политици. Според нея Сорос стои зад щедрото плащане на протестите, като този на „Мартенските жени“, които разделят обществото, както се случи в Украйна. Ванеса е решена да представи петицията лично на амеракнския държавен глава, като двамата вече са се запознавали по време на посещението на Тръмп в Охайо при предизобраната му кампания.

„Трябва да се знае, че Сорос е този, който подкрепи протестите в Украйна, действа в Сърбия и Казахстан. Освен това е дал над 6 млн. долара за кампанията на Хилари Клинтън“, казва Фелтер.

Чрез фондация „Отворено общество“, години наред Сорос дава милиони долари за спонсориране на опозиционни движения в Европа. Милиардерът стои и зад протестите на новозбрания президент Доналд Тръмп. „Не искаме да толерираме саботажите на Сорос и активните му действия, които разрушават нашите традиции. Той се опитва да унищожи спраната. Ние не искаме отворени граници и отворено общество. Имаме нужда Америка да остане независима страна с християнски ценности. Молим президента Тръмп да изрита Джордж Сорос от САЩ, да забрани на него и цялото му семейство да правят бизнес в САЩ и да спрат финансирането чрез фондациите си на корумпирани политици, които той манипулира“, пише в текста на петицията.

2 коментара

  1. Стоян Лозински каза:

    Ало-о, Нюз, този наш правопис за нищо го нямате, драги. Ето :“Милиардерът стои зад протестите на президента Доналд Тръмп“… Не съм чул Президента Тръмп да протестира… Изречението, следователно, трябва да бъде: “ Милиардерът стои зад протестите СРЕЩУ Президента Доналд Тръмп“. Малка е разликата, но променя смисъла със сто и осемдесет градуса. Или, с други думи, грамотността е задължителна!

  2. Vassia N. Ilieva каза:

    Viarno e za roliata na Soros za protestite sreshtu Trump. Petitziata e dobur hod.

    Soros nanese mnogo shteti na Bulgaria sushto. Obrazovanite s negovi pari sa po pravilo enichari. Obrazovanieto ni ruhna zaradi vuzpitanizti po negov model i poruchka. Diplomaztiata ni e likvidna zaradi anti-bulgarskite podhodi na protejirani ‘sorosoidi’ – Ministri na Vunshite raboti. Politolozi i jurnalisti, obrazovani ot ‘Otvoreno obshestvo’ deformirat s analizite si i podhodite si. Niama polza za nas, bulgarite, ot Sorosovite strukturi i podhodi. No KOI shte stori nujnoto tuk, kato tzial plast mislene i poddrujnizti e otgledan ot negovi kloningi?

    Izvinete za latinitza, molia.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране