22.04.2016 | 15:17
Сблъсък в сараите! Пеевски крещял на Доган: Не съм банкомат да ме източвате постоянно, купувайте си изборите сами
Ти за какъв се мислиш, бе! Аз съм те създал! Без мен си нула, петно, - отвърнал на разпенилия се млад олигарх Доган

„Не съм банкомат да ме източвате постоянно. Купувайте си изборите сами“, крещял Делян Пеевски на Ахмед Доган. Кавгата избухнала на другия ден след рождения ден на почетния председател на ДПС в сараите му в столичния квартал „Бояна“.

Свидетел на сблъсъка сподели, че децибелите на скандала били като рев на ракетен двигател. „Само пари искате! Пари, пари, пари – няма вече!!“,  атакувал фронтално депутатът от движението, притежател на съмнителни милиони.

„Ти за какъв се мислиш, бе! Аз съм те създал! Без мен си нула, петно“, отвърнал на разпенилия се млад олигарх Доган. „Дадох ти бизнес империя в ръцете, не си изкарал сам и един лев“, не издържали нервите на основателя на етническата партия. И продължил: „Самото ти име срина доверието на нашите хора в ДПС наполовина! Хората се отвращават от теб, търпят те заради мен, иначе да са те изхвърлили като боклук отдавна!”

Такива крясъци и епитети в сараите обслужващия персонал не помни. Като истински ураган описват те размяната на реплики и обиди между мъжете, които през последните десетина години превърнаха ДПС в емблема на тъмен бизнес и корупция.

„Ще се махна и без това не мога да ти дишам демагогията и простотиите повече“, налетял отново едрият политик Делян Пеевски. „Няма кой да плаче за теб, но имаш дългове,  които ще платиш! Ще платиш – знаеш това!“,  отсякъл Ахмед Доган и турил точка на скандала.

След скандала депутатът се изнесъл на виелица от сараите, където го чакала многобройната му охрана. Оттам отпрашил към хотел „Берлин“, където е щабът на кръга #Кой, твърди „Фрог“, позовавайки се на очевидци.  В края на март Делян Пеевски се е срещнал и с премиера Бойко Борисов, на когото обяснил, че се е скарал с Доган. Заявил, че ще бяга в чужбина, тъй като се страхувал за живота си.

1 коментар

  1. Профи каза:

    Иначе като ползваха с Цветан Василев КТБ като банкомат нямаше проблем. И затова ощя няма никой осъден, а ние платихме сметката с липсващите милиарди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране