16.08.2018 | 13:34
Сидеров и Симеонов всеки ден правят щуротии, но са с имунитет – няма как психиатрите да вземат мерки

Председателят на партия АБВ Румен Петков се подигра на „Обединените патриоти” по повод възобновения тежък конфликт между коалиционните партньори Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Той даде пресконференция в централата на партията в София заедно с негови колеги по различни теми. След въпрос – как гледат на поредния конфликт между Сидеров и Симеонов и виждат ли бъдеще на подобно управление, Румен Петков се обърна към съпартиеца си Христо Михайлов: „Доцент Михайлов, за трети път те моля, осигури присъствието на д-р Николай Михайлов в такива случаи, защото ние нямаме необходимата компетенция. Как да отговоря?”

Д-р Николай Михайлов е психиатър и бивш политик от ДСБ.

Румен Петков каза още: „Ние от АБВ сме първите, които преди шест месеца казаха, че ако затворим патриотите в една стая, ще дадем жертви в жива сила. Сега, те се сбиха чак след четири месеца – вярно е. Ние оценяваме спокойствието, което проявиха. Но пък от друга страна вие си давате сметка, че – излезе единият, наплюе другия; това е повод другият да излезе на другия ден да отговори във вестниците. И ако погледнете, това са двамата ни сънародници, които всеки ден са в медиите с простотии, с щуротии – кой с каквото свари и не повече от този калибър, за който говоря. Но са всеки ден в медиите и вие си ги отразявате и така трябва. Аз лично съм убеден, че колкото повече те бъдат показвани на нашите сънародници, толкова по-добре за обществото, защото все си мисля, че някакъв инстинкт за самосъхрание у нас, българските граждани, ще проговори. Друг е въпросът, че са с имунитет и няма как д-р Михайлов и неговите колеги да вземат мерки за тяхното здраве.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране