14.08.2018 | 12:17
Сидеров обвини властта в чадър над братя Диневи в „Свети Влас“, а в терор над други

В други заведения нахлували шпиц команди на РЗИ и МВР с маски да правят проверки, каза лидерът на „Атака“ в Бургас

Лидерът на ПГ на Обединените патриоти обвини властта в чадър над олигарси по морето и в тормоз над останалите бизнесмени. Той визира братя Диневи и комплекса „Св. Влас“, които, наред с друга част от туристическия бизнес, били необезпокоявани от проверките на РЗИ и МВР, докато друга част от бизнеса били непрестанно проверявани. По думите му в „Свети Влас“ в момента активно почивали някои министри.

Импровизирания брифинг Сидеров даде пред сградата на здравната инспекция в Бургас. В сряда той щял да пита здравния министър и вътрешния министър кой нарежда този терор над част от туристическия бизнес – да те, или местните шефове на служби. Той обяви, че става въпрос за лобизъм и двойни стандарти.

„Ние не сме изпратили това правителство във властта, за да осигурява икономическа територия на едни за сметка на други, в туристическия бизнес. Кой знае какво става в другите сфери“, заяви лидерът на „Атака“. Сидеров ще пита утре Борисов дали е оторизирал свои членове на правителството, командировал ли е членове на правителството да извършват подобни действия, да водят със себе си полицаи и да тероризират терористическия бизнес. „Ние ги упълномощихме да управляват в интерес на народа. Дали това е така?“, пита се Сидеров. „Ние не сме трансмисия на властта“, напомни на ГЕРБ Сидеров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране