30.05.2018 | 12:42
Смях! Виртуозно падане на защитник от „Нефтохимик“ павира успеха на Борисов като голмайстор

На финала на футболното първенството на ветераните, състоял се на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора, „Витошките тигри“ начело с премиера Бойко Борисов победиха с 6:3 „Нефтохимик“ (Бургас) и грабнаха титлата.

Основният принос за победата е на самия Борисов, който постигна хеттрик като голмайстор.

От записа на мача става ясно, че резултатът е могъл да бъде много по-голям в полза на „Витоша“ (Бистрица). На видеото се вижда, че футболистът на „Нефтохимик“, който трябва да пази Борисов, удобно му пада – при това без никаква видима причина, от право положение, без да тича, сякаш невидима сила го покосява през колената. Така премиерът стреля, без никой да му пречи, и след асистенция от съотборник съумява да вкара и гол.

Логично Борисов получи и приза за голмайстор на първенството лично от някогашната дясна ръка на Пеевски в парламента – бившия депутат от ДПС Камен Костадинов, който сега е член на изпълкома на БФС.

На церемонията след мача „Витошките тигри“, облечени с фланелките на основния спонсор на българския футбол – хазартната Efbet, бяха наградени от министъра на спорта Красен Кралев, а в публиката бяха представители на местното и централното ръководство на ГЕРБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране