Зареждане

Напишете

БЪЛГАРИЯ

Снежана Дукова гузно мълчи за сина си в „Булгаргаз“

share

Депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова продължава да мълчи гузно за скандалното назначение на сина си Илиян Дуков за член на Съвета на директорите в „Булгаргаз“. За поредната  шуробаджанащина на управляващите алармираха от БСП на брифинг в събота. Тогава от пресцентъра на ГЕРБ обявиха, че Дукова не може да бъде открита за коментар.

Дали роднински и партийни връзки не стоят зад проблеми, които са свързани с приватизацията на единственото печелившо държавно дружество в енергетиката, попита депутатът от „БСП за България“ Таско Ерменков. Той представи схема на роднинските връзки между „Булгартрансгаз“, „Булгаргаз“, Столичната община и КЗК.

„Шефът на КЗК Юлия Ненкова, която е бивш зам.-кмет на Столичната община, е наследена от Ралица Стоянова, сестра на Стоян Стоянов, който е началник „Правен отдел“ в КЗК. В същото време Георгица Стоянова, член на комисията, е съпруга на Владимир Малинов, който е началник „Правен отдел“ на „Булгартрансгаз“. Дали тази връзка не е причина за процедура на ЕК срещу България по делото „Булгартрансгаз“, в която ЕК настоява той да бъде приватизиран, запита Ерменков.

От БСП дават една седмица на премиера да събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ, нещо като Светия конклав, за да реши кадровите проблеми. Ерменков обяви, че в БСП са получени вече над 100 сигнала от всички областни и общински градове за скандални роднински назначения. „Имаме цялата информация за схеми, за хранилки в общински и държавни предприятия. Крайно време е да се сложи край на този октопод „шуробаджанашките схеми“, с които се крадат пари“, категоричен е Ерменков. Той припомни, че всичко започна от Хасково, премина през Габрово и „запали“ газовото дружество „Булгартрансгаз“. Според Ерменков освен закони, в държавата има и морал. „Не сме против роднини да работят, а против това да бъдат назначавани, като се заобикалят законовите изисквания. Те трябва да вършат и работата, за която са назначени, а не да бъдат използвани за консумиране на държавната баница“, категоричен е Ерменков.

„ГЕРБ посочват Брегово като порочна схема. Как можеш да сравниш длъжността на човек, който кара покойници цял месец за 300 лв, с човек, който отива на едно заседание в Борда на директорите и получа 5-цифрена сума?“, обърна се към управляващите Петър Витанов. Според него трябва да се направи разграничение. По повод обвиненията за Каварна той обясни, че там има спечелен конкурс.

бутони за споделяне

Етикети:

7 Comments

 1. Анонимен 24.03.2018

  Купува имоти с крадени от народа пари,и добре изработва тези от обкръжението.

  Отговор
 2. Анонимен 14.01.2018

  Къде се загуби тази ?От месеци не я виждаме да се пери и ръкомаха назидателно в парламента.Крие се като мишка,за да не я питат за назначението на синчето.Да не се е ,,разболяла“?Стар неин номер-като ,,се оака“взима болнични.

  Отговор
 3. Анонимен 21.10.2017

  Госпожата с,,ревалентното образование“ е за психиатрията.Смешна и жалка с надуването си като пуяк в НС.

  Отговор
 4. 140соу 21.10.2017

  Дукова буквално опоска 140СОУ.Такъв огън мина,докато тя беше директор,че нищо не остана.Не знам какво е крала в общината,но при нас беше страшно,даже вечер късно мъжа и влачеше пълни пликове с плодове и лакомства,който се полагаха на децата.Отвратителен човек,без всякакви задръжки,псуваща като каруцар.Дано се върне на нея,не на деца и внуци.

  Отговор
 5. някой 20.10.2017

  Познавам лично другарката Дукова от периода и ,когато беше Началник отдел“Култура“ в ТОА Връбница. За никого не беше тайна че е била член на БКП.В зората на демокрацията, когато комунистите масови си хвърляха партийните книжки, тя е сторила същото.После бързо се е записала в партията РДП на Елка Константинова и така започна да гради кариера като яростен антикомунист.ПъРвата и работа беше да поиска да стане секретар на общината и изгони тогавашната .После се сдуши с кмета и си увеличи заплата космически.По -нататъшната и кариера пак с позволението на СДС беше да стане директор на 150 училище в Обеля.То и така беше съсипано, тя го доразби.После се прехвърли в друго училище в Люлин пак като директоР и се записа в НДСВ , защото СДС вече не пееше в хора.Когато царя фалира, тя бързо се ориентира към евролевицата, а после с комсомолски плам се записа в ГЕРБ.Тук вече реаЛизира мечтата си за власт и много пари.Мога само да кажа, че тази жена крадеше от даренията за децата от социални домове-щоколади, вафли и бонбони , когато беще в общината.Сега на старини и падна да краде на едро тя и семейството и.ТАКИВА СА ГОРДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ.СРАМ !!!!

  Отговор
 6. Целият живот на тази жена е низ от далавери.Влезе в парламента и там видяха,,високата и култура,пословичната и почтенност и прекрасното и възпитание“Не и пука,важно е да се размине.Страшна алчност.

  Отговор
 7. Димчев 09.10.2017

  Бабо Снежано,не се крий като съсел,ами излез на трибуната на НС и кажи какви ги забърка!?Отровни слюнки хвърчат от устата ти, когато трябва за заклеймиш опонента,особено когато е свързан с опозицията и с БСП в частност.Не ви ли е срам бе гербеджийски хиени,вие опоскахте държавата.Грабите всичко по пътя си, със синове,снахи,братовчеди,кръстници,шуреи,шурнейки, всички смъкнати от родословното дърво на всеки от вас, така до девето коляно,образуващи огромно кълбо от свински черва.Грехота е, хората на Цветанов да преяждат,а обикновените хора да преживяват някак си,с мижавите си пенсии.Един полуобразован,полуинтелигентен депутат,всеки календарен месец свива по 4-5-хиляди лева,а хората от т. нар. трета възраст,се гърчат със своите 180-190 лева пенсии.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.