09.03.2017 | 0:01
Страшна красавица топли леглото на капитана на ЦСКА
Чорбаджийски заби моделката Анастасия, която се снима гола с Диляна Попова

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски се хвали с уникално гадже! Националът заби красавицата Анастасия Димитрова и породи завист във всички свои съотборници и съперници, съобщава столичен вестник.

Двамата са заедно вече повече от година, но до този момент не даваха публичност на връзката си. Настя спокойно може да спори за най-красивата българска футболна половинка и по нищо не отстъпва на „старите пушки“ Николета Лозанова и Алисия. Дори напротив. Анастасия работи като модел и става все по-търсена в родния моден бизнес. Настя постоянна е канена за различни реклами и фотосесии, дефилира на най-големите ревюта у нас. Моделката се снима гола с Диляна Попова, а фотосите предизвикаха истински фурор.

Чорбаджийски определено е ударил джакпота с красавицата, но сега му предстои по-трудното – да я задържи до себе си. Засега се справя повече от успешно. Анастасия все по-често се обяснява в любов на футболиста и е неотлъчно до него в трудните моменти.

Именно мацката имаше задачата да утеши защитника след загубата на ЦСКА в дербито с „Левски“. Анастасия посрещнала възлюбения и на летището след прибирането на „червените“ от дългия лагер в Испания, когато го награби и разцелува пред слисаните кибици, които се чудеха коя е тази красавица.

Манекенката и футболистът редовно си подаряват един на друг романтични ваканции, като обикалят планини и морета и екзотични острови. Настя е истинска сензация и в социалните мрежи, където е следена от близо 23 000 фенове.

Анастасия бяга от клишетата на типичната футболна половинка и дори опитва да отучи Чорбаджийски от чалгата. Тя предпочита хип-хопи ритми и актуални поп хитове, а не селски кючеци подобно на останалите си „колежки“. Въпреки че кариерата й на модел е многообещаваща, гаджето на Чорбаджийски не мисли да печели пари единствено с красотата си. Наскоро тя завърши училище, но вече е студентка в Софийския университет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране