14.09.2017 | 9:18
Тони Златков: Бойко Борисов ми се обади и ме прие в дома си вечерта след отвличането на сина ми
Премиерът организирал щаб в дома си по случая с отвлечения Адриан Златков

В дома на премиера Бойко Борисов е имало щаб, който е работил по случая с отвлечения Адриан Златков. Това се разбра от думите на баща му в сутрешния блок на БиТи Ви. Тони Златков разказа, че вечерта след отвличането премиерът му се обадил и го поканил в дома си, за да се запознае с целия случай. „Там видях сформиран много сериозен щаб от висши полицаи, безкрайно съм му благодарен, защото сме едни средни хора, а той обърна внимание“, разказа Златков.

Премиерът изразил съчувствие за цялата ситуация и уверил бащата, че институциите ще бъдат на място и ще направят всичко възможно по случая. След като Златков подал сигнал в полицията за изчезването на сина си той бил извикан в МВР, където заварил вече работещи два щаба по случая. Той посочи, че е бил силно впечатлен от това.

От разказа му се разбра, че самият той е попаднал на изоставения автомобил на сина си и е сигнализирал на МВР. Страхът и шокът, за съжаление, няма да изчезнат цял живот, обяви още в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви бизнесменът Тони Златков. Той разказа, че е събирал парите няколко дни, а след това ги е хвърлил в чанта през мост, както му наредили похитителите. Комуникацията с тях протичала с „възпитани“ есемеси, без заплахи за здравето на жертвата. За много неща Златков не пожела да навлиза в детайли, тъй като те са „неправилна и опасна зона, която не би трябвало да коментирам“. Златков смята себе си за един от средните хора в държавата и никога не се е движил с охрана. Досега. Сега вече имал такава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране