10.11.2017 | 23:06
Тото е победителят във „ВИП Брадър“ 2017
На второто място шоуто завърши единствената истинска звезда под покрива на "ВИП Брадър", Маргарита Хранова.

Йонислав Йотов – Тото e победителят във „Вип Брадър“.

Току-що над Нови хан гръмнаха фойерверки в чест на новата любима риалити звезда на България. „Тъй като в тази Къща се бяхме събрали да видим кой е с най-качествения ген и той се оказа моят, излизам да спася света! София е скандауууу“, триумфира с високо вдигнати ръце рапърът.

На второто място шоуто завърши единствената истинска звезда под покрива на „ВИП Брадър“, Маргарита Хранова.

Легендата ce пpeвъpнa в любимĸa с качествата, ĸoeтo пoĸaзa. A имeннo доброта, великодушие, чoвeщинa – неща, непознати за доста от съквартирантите в сезона, приключил току-що. Не обиди никого, освен Джулиана Гани с думите, че не иска да има дъщеря като нея, но поиска прошка със сълзи в очи. Впусна се смело във всички мисии, въпреки 65-те се години, докато съкилийниците й проявяваха каприз след каприз. Помагаше на всеки един със съвети, утешаваше Мегз, когато Биг Брадър най-силно я мачкаше и спечели в Къщата много нови приятели като накара всички да се влюбят в нея. Пред звездния статут на Марги се преклони дори сръбската фолк икона Лепа Брена, която се отби за няколко часа в звездния дом.

„Много се колебаех, не знаех дали ще устоя. Не вярвам, че стигнах до финала. Уникална игра, уникално предизвикателство. Много се радвам, че Тото е победител. Той беше моят син“, каза на изпроводняк Хранова.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране