19.02.2018 | 0:01
Тръмп: руснаците ни скъсват от подигравки заради хаоса в САЩ
Държавният глава на САЩ повтаря, че не е имало никакво "тайно споразумение" с Русия

Доналд Тръмп заяви в поредния си „туит“, че в Русия „си скъсват задниците от смях“ заради „хаоса“ в САЩ.

Тръмп критикува Федералното бюро за разследване (ФБР), че губи прекалено много време в опитите си да докаже, че е имало сговор между неговия предизборен щаб и Русия по време на президентските избори през 2016 г. и затова е изпуснало Никълъс Крус, който застреля 17 души в училище в щата Флорида.

Държавният глава на САЩ повтаря, че не е имало никакво „тайно споразумение“. „Никога не съм казвал, че Русия не се е намесила в изборите, казах, че може да е Русия, Китай или друга страна или група, или 400 паундов гений (180 кг), който седи в легло и играе с компютъра си. Руската „измама“ е, че кампанията на Тръмп си е сътрудничила с Русия – това никога не е било“, обяснява Тръмп.

Тръмп посочва, че ако Русия се опитва да се намеси в американската политика, тя вече е успяла. „Ако това беше целта на Русия – да създаде раздори, размирици и хаос в САЩ, тогава, с всички изслушвания на Комитета, разследвания и партийна омраза, те успяха да постигнат това отвъд най-смелите си мечти“, допълва президентът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране