02.08.2015 | 0:05
Цигани нападнаха полицаи
Инцидентът е станал в столичния квартал "Христо Ботев"

Десетки цигани ругаха и се опитаха да бият полицаи, спрели двама мъже за проверка, в столичния квартал “Христо Ботев”. Само бързата намеса на още униформени предотвратила по-голям сблъсък.

Хулиганската проява станала в събота около 9,40 ч, съобщиха от МВР.  Полицаи от Първо районно обхождали ул. “Владимир Минков-Лотко” и ул. “512” в квартала. Автопатрулът забелязал двама мъже, които товарели багаж в автомобил. Униформените поискали документите им. Оказало се, че единият е без лична карта.

Докато полицаите говорели с тях, от съседните къщи изскочили много хора и се нахвърлили върху служителите на реда с псувни и обиди. Полицаите повикали подкрепление. За секунди дошли техни колеги, които потушили напрежението. В ареста били отведени двама. Един от полицаите имал леки наранявания и бил закаран в болница за преглед.

5 коментара

  1. Мразещият слабоумници като Дедо Дедов–дедовия каза:

    До Дедо Дедов-дедовия

    Ти си една ферментирала циганска пръдня, за да подкрепяш циганските безобразия независимо срещу кого са насочените.Ако днес нападат полицаи то утре теци отрепки ще нападнат теб и твоето семейство. Тогава се сети какви глупости си писал слабоумен гей такъв. Ако пръснат задника на жена ти и дъщеря ти пак ли ще си доволен абориген нещастен.

  2. Георгиев каза:

    Няма такава държава! Независимо кой е посегнал на полицай при и по повод изпълнение на служебните му задължения трябва да бъде наказан сурово. В САЩ ако полицаят го застреля ще бъде оправдан. По-добре държавата да инвестира в нови затвори, отколкото по улиците да се разхождат престъпници.

  3. Андрешко каза:

    На такваз полиция в такваз Държава – така и се пада !
    Казвам го БЕЗ да съм фен на братята Роми …

  4. Лалов каза:

    Няма толкова толерантен народ като българският,който да търпи такава миризлива,крадлива,воняща сган, като циганската напаст.Като воденичен камък тежат на българското общество, тези изроди на природата.Милионите които дава държавата за социалното им подпомагане,трябва да отиват за пенсиите на българите трудили се по 35-40-години,а не за циганите които раждат като котките, за да смучат детски от това което се полага на българските семейства с по 1-2-деца.

  5. Дедо Дедов–дедовия каза:

    Циганите вече не само ще бият полицаите. Не е далече времето когато ще започнат да ги еВат. Те и това заслужават.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране