06.07.2015 | 13:23
Циганският терор в „Меден рудник“ продължава, полицаите са безсилни
Екипът на МВР си тръгва от сватбата, но музиката продължава, въпреки общинската наредба, забраняваща тържествата на обществени места

Няма спасение от ромския тормоз в бургаския квартал „Меден рудник“, оплака се възмутен гражданин в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„Музиката продължава над 5 часа, а на метри от тях се събарят къщи от махалата заради проект за път, но на ромите това не им влияе, нека сватба да има. Плачат, „валят“ клетвите и оплакванията, но всичко е само за пред камерите, а през останалото време – купон“, коментира Дренчев. Той е изпратил видео клип, за да покаже как ромите тормозят хората в района с люта чалга.

„В края на записа се вижда как екип на МВР си тръгва от сватбата, но музиката продължава, въпреки общинската наредба, забраняваща подобни мероприятия на обществени места. Сами си направете извода колко добре са си свършили работата, щом музиката все още се чува. Миналата година специално беше въведена нова наредба, която забранява сватби и всякакви други шумни мероприятия на общинска територия. При положение че къщите са незаконни, това общинска или частна собственост се води?“, пита Дренчев.

Иво Иванов пък съобщава за ромски купон, но в „Красна поляна“. „Както си лежах в почивния ден, подскочих от поредната „внезапна“ сватба на братята роми. Приложено изпращам клип от 22:00 часа от улицата пред блока ми. От полицията за пореден път ни затвориха и вече никой не обръща внимание. Ако това е нормално и някой каже, че е единичен случай, с удоволствие ще го поканя да поживее за мои разноски в кв. „Красна поляна“ поне за седмица.“, добавя Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране