10.10.2015 | 0:28
Цирк! Бойко Борисов отговори: Луна, ще се оженя за теб!
С неговия глас обаче говореше имитаторът му Ненчо Балабанов

Невероятно шоу спертна Биг Брадър с предложението на Луна към Бойко Борисов за брак. Певицата изля душата си в изповедалнята и обяви, че обича Бойко Борисов и иска да се омъжи за него. Правя го за България, за нейното добруване. Той е сам като куче, така каза в едно свое интервю, аз съм сама, а вече и без пари, защото ги бях депозирала в КТБ. И ме ограбиха.  Двамата сме един за друг и искрено му предлагам ръката си. Вечер ще му пея на ушенце, вечер ще му пиша стихове.  И заедно ще се борим българите да живеят по-добре каза патетично певицата.

Тази сутрин тя повтори предложението си и в „Здравей, България“ и скарстри Ани Цолова, че й говори на ти.

За нейна изненада премиерът й отговори. За целта тя бе извикана в изповедалнята, а зад микрофона бе имитаторът му Ненчо Балабанов. „Аз те харесвам, Луна! Малко ще ти се поскарам. Не готвиш там в Къщата, не миеш чинии, много си се изхайлазила. Но нищо. Ти си ми слабост и приемам предложението ти. Сега съм на посещение в САЩ тук, в един щат, забравих в кой, но като се върна, ще дойда да си те взема!“

Луна грейна и изрецитира любовно стихотворение, посветено на премиера. Вън съквартирантите бяха посветени в шегата, но трябваше да се правят, че вярват. Те прегърнаха сърдечно певицата и й честитиха.
От днес ще ми казвате Борисова! И повече няма да мия никакви чинии повече, фръцна се бъдещата премиерша и благодари на Бог, че й е пратил съпруг като Бойко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране