13.01.2018 | 11:28
Цветанов: Петър Христов не беше бизнесмен на ГЕРБ
Познавахме се, но не бяхме лични приятели, заяви Цветан Цветанов
Цветан Цветанов и Петър Христов

С Петър Христов се познавахме, но не бяхме лични приятели. Той не беше бизнесмен на ГЕРБ. Това каза Цветан Цветанов пред Нова телевизия.  „Все още текат разследвания по убийството на данъчния служител Иво Стаменов и няма съществени новини по случая“, допълни Цветанов. По думите му разкриването на такова тежко престъпление не може да стане за един ден.

Цветан Цветанов коментира и фалшивите сингали за бомби в последните дни. „Полагат се максимални усилия да се намерят виновните за злонамерите обаждания на летището и в НДК“, заяви Цветанов.

„Никога не може да претендираш, че си направил съвършеното законодателство, но това е най-доброто в момента“, добави Цветанов по отношение на приетия антикорупционен закон.

„В момента има много звена и събирането на всички тези звена ще осигури много по-добра координация. Не може да се казва, че когато се създава един орган той е, за да играе ролята на бухалка“, поясни Цветанов.

Той коментира и новите 100 милиона лева, които премиерът Борисов отпусна на полицаите. „Това не е направено под натиск. Имаме повече приходи и по-добра ефективност“, каза още Цветан Цветанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране