Зареждане

Напишете

БЪЛГАРИЯ

В ”Бедрум” посрещнаха Валери Симеонов с викове ”Оставка”, Педал“ и „Палячо“ (Видео)

share

Една от най-популярните дискотеки в Слънчев бряг – „Бедрум“, буквално се взриви от емоции тази нощ, тъй като е била подложена на проверка, ръководена от вицепремиера Валери Симеонов. В социалните мрежи служители на заведението разпространиха видеоклипове от акцията. „Селяни“, „Оставка“, „Българи юници“, са част от скандиранията, който разтърсват заведението пред Симеонов и кордона полицаи.

От кадрите се вижда как хората искат да продължат купона, обясняват, че и те имат деца, а шумът не може да пречи на летовниците. Чуват се и обиди и псувни по адрес на проверяващите.

Вчера Валери Симеонов сам обяви резултатите от проверка, извършена в дискотека „Оксижен“. Тя предизвика вълна от разнопосочни коментари в социалните мрежи, като сред тях има и култови предложения и иронични заключения.

Доскорошният лидер на НФСБ в Бургас и общински съветник Ангел Божидаров например си спомни миналото си.  „Десет години съм бил професионален дисководещ. 5 от тях в престижния интерхотел „България“ по времето на соца. Проблеми с шума нямахме, защото долу дискотеката беше шумоизолирана. Как ги правят сега дискотеките – не знам, но чета, че дисководещите имат проблем с вицепремиера. Добре, че отдавна не упражнявам занаята и по тази причина съм в отлични отношения с вицето. Искам да кажа че от четири месеца не сме се карали за нищо. Дали е защото не си говорим или защото и двамата се възхищаваме на интелекта на бате Бойко не знам. Но единомислието с председателя е здравосовно и носи спокойствие.“, написа той.

социални бутони

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.