08.12.2016 | 21:27
Валери Симеонов за Борисов: Голямо гюле е, тегне на ГЕРБ! Щом той беше премиер, всеки може
Бойко е самовлюбен, откъснат от живота мегаломан, по цял ден гледа телевизия и се разжожда

След като Бойко Борисов беше премиер, всеки може. Не може цял ден да гледаш телевизия и да се разхождаш. Това заяви в ефира на ТВ СКАТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Имаше няколко министри, които можеха да бъдат много по-добри премиери. Борисов е голямо гюле, което тегне на ГЕРБ. Това е самовлюбен, откъснат от живота мегаломан. Свърши тоя! Изгоря! ГЕРБ има бъдеще, но не с тоя”, обяви съпредседателят на Патриотичния фронт.

Ето какво каза още той: Получиха си го и други политически играчи. Докато Марешки беше наречен „хапче”, вместо с името си, президентът Радев беше определен като „един гологлав, дошъл отнякъде, който какъв генерал е – генерал е Владимир Вазов”. Патриотите са готови да подкрепят всяко правителство на българска партия. В името на България сме готови на всичко. Ние досега не сме се намърдали във властта. Та сега ли ще се намърдаме…, опита се да замаже очите на хората Валери Симеонов.

Той нарече Корнелия Нинова „стара активистка” и прогнозира възможна следизборна коалиция БСП – ГЕРБ: Гнездото, откъдето са се излюпили пиленцата е едно – БКП. Този парламент бил изчерпан? Ами следващият не е ли също изчерпан и то още от сега?

1 коментар

  1. Случайна каза:

    Валери Симеонов като дава такива психо характеристики на ББ, дали се е поглеждал в огледалото с опит да си направи и самооценка?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране