28.04.2016 | 0:01
Васил Божков готов да оздрави ЦСКА
Синдикът на "армейците" предлага бившият шеф на клуба и сегашният Гриша Ганчев да си партнират

Бившият собственик на ЦСКА Васил Божков е готов да оздрави клуба. Това стана ясно от писмо до клуба от изпълнителния директор на ФК ЦСКА (София) Цветомир Найденов, който е представител на бизнесмена, смятан за най-богатия българин. От него се разкрива, че Божков има намерение да обезпечи и финансира изпълнението на оздравителен план.

Синдикът на ЦСКА Дора Милева веднага обяви, че най-добрият вариант за „червения“ клуб е сегашният шеф Гриша Ганчев и бившият ръководител Божков да предоставят съвместен план за оздравяване на клуба. От думите й стана ясно, че сегашното дружество ще бъде оздравено и няма да се налага да се използва някое от новорегистрираните. Писмото на Найденов е изпратено именно до Милева и до изпълнителния директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров.

„ПФК ЦСКА ще бъде оздравен. Какво по-хубаво от тази новина? Божков декларира официално намерението си да оздрави ПФК ЦСКА. Вече има инвеститорски интерес от негова страна. Получих писмо. Започваме да изготвяме план за оздравяване, такъв ще има. Чака ни много работа, но не се плаша. Най-добре ще бъде, ако Ганчев и Божков дадат план за оздравяване. Какво по-хубаво от това? Два плана и кредиторите да избират кой е по-добър“, заяви Милева пред Спортал. Какво е това писмо и кой го е изпратил? Васил Божков ли го е казал? Когато Васил Божков лично излезе и каже, че ще оздравява ЦСКА, тогава и аз ще коментирам официално и ще си кажа мнението“, сподели Гриша Ганчев.

Финалът за Купата на България между ЦСКА и Монтана ще се играе на 24 май от 20.00 часа на Националния стадион. Първоначално срещата бе насрочена за 25 май, но бе изтеглена, защото това е последният ден от майските празници и така на стадиона ще могат да се съберат повече хора. „Окончателното решение трябва да бъде одобрено от Спортно-техническата комисия на БФС, но вярвам, че няма да имаме проблеми. Досега никога не сме имали такива със СТК“, обяви изпълнителният директор на „Футбол Про Медия“ и главен мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов. Той коригира и информацията, че билетите за Сектор Г за финала ще бъдат по 10 лв., а не по 8, както беше обявено по-рано.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране