27.04.2017 | 21:04
Васил Иванов пуска спряното си разследване в „Шоуто на Слави“ тази вечер
Журналистът започва работа при Слави Трифонов

Тази вечер ще гостувам в „Шоуто на Слави“, за да представя едно от разследванията ми, които бе спряно от Дарина Сарелска – директор на „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия. Фрапиращ случай на нарушения и корупция в съдебната система, обяви преди минути в личния си Facebook профил журналистът Васил Иванов.

С мен гост ще бъде и действащ съдия, който ми подаде сигнала и както тогава беше готов, така и сега ще разкаже с лицето си за скандален случай с шефката на един български съд (близо до граничен пункт и митница). Така че аз не успях да излъча това разследване по Нова, сега то ще излезе на бял свят, заснето по дадена от мен информация от екипа на Шоуто на Слави, уточнява Иванов.

Заедно със съдията в студиото ще ви покажем скандалния случай. И сами преценете – има ли „поръчкавост“ някаква, с което Сарелска обясни спирането на материалите ми (обясни го след като напуснах заради цензурата й). Тепърва в „Шоуто на Слави“ ще презаснема и покажа там спрените си разследвания. Всички да прецените колко са „поръчкови“, съобщава журналистът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране