25.03.2017 | 0:01
Виктория Петрова плаши колеги с полиция
Красивата новинарка преживявала много трудно клюките в последните две години, откакто е близка с бившия спортен министър и бизнесмен Красен Кралев

Виктория Петрова е в същинска война с колегите си и плаши клюкарите в Би Ти Ви дори с полиция. Водещата е изпаднала в истински ужас, защото непрекъснато се обсъжда личния й живот и всеки ден чува какви ли не слухове и интриги по свой адрес.

Красивата новинарка преживявала много трудно клюките в последните две години, откакто е близка с бившия спортен министър и бизнесмен Красен Кралев. В медията непрекъснато се коментирала връзката й със съгражданина й от Варна. Напоследък обаче натискът станал още по-голям и кротката Виктория не издържала. Тя вдигнала чутовен скандал в Би Ти Ви, като се накарала на свои колеги, че непрекъснато я гледат в корема.

„Това минава всякакви граници. Човек не може да яде, не може да пие, какво говорим, ако леко му се подуе корема”, викала Петрова. Причината за нейната истерия било поредното шушукане в медията, че водещата на новините е бременна и чака дете от любимия си.

Според нейни наблюдателни колеги, Петрова е наедряла в областта на ханша и се била разхубавила. „Сигурно е бременна, няма друго обяснение. Тя от дълго време иска бебе”, шушукали колежки в гримьорната. За тяхно нещастие обаче Петрова ги чула и избухнала в крясъци.

Всички били изненадани, че добродушната и хрисима Вики се държи по този начин и дори повишава тон на свои колеги. Новинарката обаче не скрила, че вече й е дошло в повече постоянно да е обект на клюки. Тя се притеснявала какво яде, за да не й се подуе коремът и да обявят за кой ли път, че е бременна. Чудела се и какво да облича, така че да не помислят, че крие коремче и постоянно била под стрес.

„Виктория с право се ядосва, защото никой човек няма да издържи подобно положение дълго. Не стига, че по медиите пишат какво ли не, но да чуеш как и колегите ти го правят, е доста нахално”, коментират защитници на Петрова в Би Ти Ви.

Πpипoмнямe, чe любoвтa мeждy миниcтъpa и жypнaлиcтĸaтa минa пpeз мнoгo пepипeтии, нo ce oĸaзa пo-cилнa oт oчaĸвaнoтo. Bъзмoжнo e двaмaтa дopи eдин дeн дa ce вeнчaят, ĸoeтo вcъщнocт би бил лoгичeн зaвъpшeĸ нa цялaтa романтична caгa oĸoлo тяx.

„Te ca пpocтo eдин зa дpyг. Heвepoятнo изглeждaт двaмaтa“, cпoдeлят близки на водещата, които коментират, че тя нито бърза да става майка, нито притиска любимия си с този въпрос. Водещата била много интелигентна и спокойна жена и за разлика от повечето колежки на нейната възраст не страдала от чувство за малоценност само защото не е омъжена и няма семейство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране