29.08.2015 | 21:02
Вижте българските граждани, които задушиха 71 бежанци в Австрия (снимки)
Каналджиите превозвали живата си стока в херметически затворен камион, а като видели, че "стоката" е починала, зарязали камиона на магистралата

Немският вестник “Билд” пусна снимки на българите, арестувани за смъртта на 71 бежанци, които бяха намерени затворени в камион в Австрия. Унгарската прокуратура поиска едномесечно задържане на тримата българи и афганистанеца. Според прокуратурата едномесечният арест ще е достатъчен за хвърляне на повече светлина върху трагедията.

бежанци камион

Двама от задържаните са на около 30 години, а другите двама – на около 50. Те са обвинени за смъртта на 59 мъже, осем жени и четири деца, за които се предполага, че са бягащи от войната в родината си сирийци. Най-вероятно жертвите са се задушили в камиона, който бе намерен на отбивка край магистрала в Източна Австрия, близо до границата с Унгария.

каналджии1

От българите единият е арабин с български паспорт, а другите доста мургави наши сънародници. Петното обаче пада върху България, независимо от етноса на каналджиите.

Припомняме, че те натоварили 71 души в хладилен камион с унгарска регистрация, затворили го херметически и го заразяли в аварийната лента на австрийска магистрала, когато установили, че бежанците до един са мъртви. Никой не се сетил да им направи дупки или нещо друго за дишане, никой не се сетил и че без въздух, ще умрат.

На ужасявашата гледка се натъкнали австрийски полицаи, които били шокирани от кошмарната гледка. Хората били умрели мъчително, нападали един върху друг и вече започнали да се разлагат.

4 коментара

  1. Bedna, bedna Balgaria каза:

    Дано получат доживотна присъда за убийство тия скотове.

  2. Иван каза:

    Жалко , че няма смъртно наказание в Европа .Още по жалко за горките хора , лека им пръст .

  3. U-2 каза:

    Тези не са ми сънародници, добре че ще ги съдят в чужбина, защото милостивата ни съдебна система (да не би да им наруши ЧОВЕШКИТЕ права) щеше да им даде или условни присъди или пробация.Току виж БХК (анти български Хелзинки комитет) се жалва в Страсбург!

  4. Petigani каза:

    Да бяха запалили хладилният агрегат на 25 градуса. Вкарва огромно количество свеж въздух. Ноооо….. Тъпият мангал,си е тъп мангал. Предлагам смъртна присъда,чрез задушаване. Да ги натикат и тях в камиона и да ги заебат. Гарантирам им 3 дена мъки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране