08.01.2018 | 12:28
Вижте видео и снимки от мястото на убийството на шефа на „Лактима“
По Петър Христов е стреляно 8 пъти, починал е в болницата

Бизнесменът Петър Христов, собственик на компания за млечни продукти „Лактима ЕАД“, е простреляният по-рано днес в София. Инцидентът стана на ул.“Ралевица“ в София минути след 10 часа, където именно се намира седалището на фирмата. Мъжът е прострелян в гърдите, откаран е в болница от личния си шофьор, където е починал. По Христов е стреляно 8 пъти.

Той е докаран в болницата с крайно разширени зеници и въпреки 30-минутната ресусцитация е починал. Във фейсбук групата Видяно в София граждани публикуваха снимки на полицейската блокада.

Една от версиите е, че бизнесменът е прострелян от автомобил, който го е чакал пред офиса му. Районът на стрелбата е отцепен, полицията прави оглед. Няма заловен за стрелбата към този момент. Петър Христов е роден на 17 ноември 1968 г. в Силистра. През 1983 г. е приет в Средно сержантско военно училище „Георги Измирлиев“ – Горна Оряховица, в експерименталната паралелка на Министерството на отбраната, която завършва с отличие. После започва работа в министерството и е приет във ВНВУ „Васил Левски“. Завършва висшето военно училище в старата столица през 1991 г. и същата година напуска армията. През 2000 г. завършва магистратура по финанси в Свищовската стопанска академия.

1 коментар

  1. Василев каза:

    Серията от убийства по улиците,пред,в офисите,станаха ежедневни новини за медиите у нас.Върху визитната картичка на България,до лъвът,трябва да се пришие късо оръжие,за да напомня на „скъпите“ ни гости във връзка с нашето „царуване“в ЕС от 01.01.18,до 30.06 2018-год. Дойде времето,когато чиновниците от „Кабинетът“ Борисов-3,станали виновни за случващото се в държавата,вкупом да се изнесат от „Дондуков“-1

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране