06.03.2017 | 14:40
ВМРО: Спрете скандалния клип на ДОСТ с турския посланик!
Войводите призоваха за отзоваване на Гьокче и прекратяване на излъчването

Появяването на турския посланик в София Сюлейман Гьокче в клип на партия ДОСТ е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа. Това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция, скочиха от ВМРО.

В позиция до медиите войводите настояват Гьокче да бъде отзован и да се спре излъчването на скандалния клип. Според лидера на партията Красимир Каракачанов явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация. Каракачанов поиска БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от Тюркян чешма. Агитацията на турски в интернет пък въобще не е спирала, каза патриотът и приведе примери от интернет-пространството. Патриотите от ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, а не да си правят оглушки, както обикновено, при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии.

Каракачанов призовава за хладнокръвна обществена реакция – защото всяка истерия сега е всъщност част от сценария на Ердоганова Турция. Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на

България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан.

В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови. В неделя в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти на ДОСТ, с които се извършва на практика купуване на гласове.

1 коментар

  1. Гичевски каза:

    Към македонския „войвода“ Сашо, от Русе.Така или иначе,клипът на „ДОСТ“ ще бъде спрян. Кой ще спре вас тримата „патриоти“, които облъчвате простолюдието с захаросани обещания за охолен живот,ако влезете в управлението на държавата.Тези „патриоти“ български модел, които се ненавиждаха,плюеха се като заклети врагове,плеснаха с ръце и се прегърнаха,за да „работят“за просперитета на нацията в НС,като те ще сгъват по 3-4-хиляди лева на месец,а наборите на бай Марин които гласуваха за тях,ще се усукват със своите 170-180-лева пенсия.Чистокръвен българин съм и такъв ще си остана до края на дните си.Никога няма да позволя, да ми вменяват мисли различни от моите,на индивиди които са много по елементарни от мен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране