21.06.2018 | 20:34
Всички работим за Шиши

„Ние защитаваме интересите на Пеевски“.

Това е заглавие в „Телеграф“ и „Монитор“ и звучи като „водата е мокра“. Но всъщност не е изповед от името на изданията, а цитат от някакъв директор в американска фирма, който не работи против Пеевски, както са написали недобросъвестни издания, а работи ЗА него. Директорът Джефри е направил изявление: „Противно на публикуваната информация, BGR Government Affairs не работят – и никога не са работили – за правителството на Република България или някое от министерствата на Република България. BGR Group с гордост работи за г-н Делян Пеевски, за което получава заплащане от него“ („Телеграф“). Тоест това представлява опровержение на фалшива новина, която нямаме воля и желание да анализираме – който на когото иска да вярва, а прелитащият се чуди в коя посока да изхълца, да изхлипа и да се уригне.

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева също по някакъв начин работи за Пеевски, щото му пише дописките за вестниците.

Именитата наследница, за която не е известно да се труди в някаква сфера, написа пост във „Фейсбук“, че й се „повръща от такива майки“, дето изоставят децата си, обаче от прекалена сръчност обществото я разбра наобратно – че й се повръща от майките на деца с увреждания, които протестират пред МС.

Така наобратно я разбраха и вестниците: „Дъщерята на Сираков изригна срещу майките на болни деца“ („Монитор“); „Дъщерята на Илияна Раева към родителите на деца с увреждания: От такива „майки“ ми се повръща“. В единия вестник е дъщеря на баща си, в другия – на майка си, макар че са й объркали името. Раева се казва ИлиАна, не ИлиЯна.

Вестникът на трудовия народ „Дума“ е изловил сума народ, че бачкат в тъмната част на денонощието: „Близо 400 000 българи работят през нощта“.

Липсват данни дали и те работят за Пеевски като директора Джефри.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране