17.08.2018 | 22:44
Заев македонски шамароса Борисов

Як шамар му извъртя македонския Заев на нашия премиер-пожарникар, та направо му подпали бузата.

И нашият мълча, сумтя и не знае какво да каже, защото не е питал посолството на САЩ. И дано го е върнал на земята, за да разбере, че на Балканите не може и няма да има никога братски прегръдки. Че тук с едната ръка правят здрасти, с другата – забиват нож в гърба. Единствено му прощавам на Борисов, че е пожарникар и си няма понятие от история на Балканите.

И че изобщо това не е негова инициатива, а на посолството на САЩ. И че тях хич не ги интересува Вардарска ли ще е, Илинденска ли ще е, Северна ли ще е Македония , а просто като полигон в мръснишката битка срещу Русия. Борисов изобщо не обърна никакво внимание на акедимичните историци ,които нипасаха отворено писмо и предупреждаваха за коварството в наименованието Северна Македония.

Абе, този македонски фъстък Заев още не е влязъл в НАТО и ЕС и казва, че Илинденското въстание е само македонско! Вие представяте ли си Заев и другите зайци какви претенции ще имат т като влязат в ЕС? Къде ще бъде тогава Борисов и изобщо пука ли му за България на каква скара я оставя?

Тогава ще се появи един друг македонски заек и ще настоява: наш е Самуил, наши са Братя Миладинови, Яне и Гоце, та и Вапцаров, та и Даме…И ще славослови великата македонска нация и език, ще се вадят антични факти от несъществуваща антична история, та дори че технияте Кирил и методий са ни дали азбуката… Ще поискат Благоевград и Кюстендил…

Това Борисов не го знае, ала няма ли съветници? Сега бръщолевят глупости за коминтерни, за Георги Димитров и какво предателство имало! А осъзнава ли какво предателство извърши с този договор? Веднага трябва да бъде замразен, ако не иска Боресов да бъде анатемосан от църква и народ во веки веков!

Стефан Северин

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране