13.02.2018 | 0:01
Загиналият бизнесмен на Пампорово със спукана язва
Свилен Каневски е собственик заедно със съпругата си на фирмата за мъжко и дамско облекло „Нов стил” ООД
Причината за смъртта на пловдивския бизнесмен Свилен Каневски на пистата в Пампорово е спукана язва с последващ перитонит и остра кръвозагуба, пише marica.bg.  Инцидентът станал малко след 16 часа в неделя на зелената ски писта „Снежанка- 6“. Малко преди края й, без да има сблъсък с друг скиор или някакво препятствие, Каневски изведнъж се свлякъл. Очевидци веднага подали сигнал на тел. 112, оказана му е първа помощ на място, но въпреки това починал.

Свилен Каневски е собственик заедно със съпругата си на фирмата за мъжко и дамско облекло „Нов стил” ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив. Свилен Каневски карал ски в неделя следобед на писта в Пампорово.

„Всеки трябва да прави това, което желае и от което разбира. Да има последователност в действията си и да бъде силно убеден в успеха си”, казваше Свилен приживе. Негови приятели и колеги от снощи изказват съболезнования на профила му в социалните мрежи.

„Един човек, пред който се прекланях! Нека да е светъл пътят ти!”, „Прекрасен, слънчев, лъчезарен, можещ и успяващ! Свилка, поклон! Ще ни лисваш, помним те само с хубавия спомен, който остави!”, са само част от посланията във фейсбук.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране