17.09.2017 | 0:01
Записаха бременна проститутка със скрита камера в София
Жрицата на любовта заяви, че често има клиенти, които не правят секс с нея, а само я гледат.

В предаването „Офанзива“ по Канал 3 бе показан записан със скрита камера разказ на бременна проститутка, наречена условно Бети.

В ролята на таен клиент влезе водещият Любомир Огнянов. Жената е от Варна, на около 30 г. Бети разказа, че работи в публичния дом, който се намира в София, от 4 г. Обясни, че тя и колежките й си имат отговорник. Жрицата на любовта заяви, че често има клиенти, които не правят секс с нея, а само я гледат. Уточни, че не приема клиенти, които не говорят български. Категорична е, че не си позволява да прави секс без презерватив.

Бети е категорична, че не се притеснява, че с професията си ще увреди бебето. По думите й, напротив – сексът по време на бременността помага за по-безпроблемно раждане. Според проститутката, която каза, че пуши по 10 цигари на ден, пушенето също не е проблем. Разказа още, че бебето й е от грък, с когото се запознали в България и си „поживели“. Когато обаче чужденецът разбрал, че Бети е бременна, си заминал в Гърция и не й се обадил повече. Проститутката има сестра близначка, която обаче не е в бранша – омъжила се в чужбина.

Бети каза, че все още не знае пола на малкото, но иска да е момиче. Планира да остави бебето си за отглеждане в социален дом, а после да си го прибере. Секс труженичката каза, че не се притеснява от полицията. Нали за това си плащаме, уверена е проститутката.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране