14.04.2020 | 0:31
Борисов, твоите ортаци дето ги храниш с нашите пари, са с Ролс-Ройсове
Сещам се и за един дето му викат Вълка, дето ББР му отпусна 150 милиона заем на новосъздадена фирма свързана с него
84 Ролс-Ройса имало в България. Това ни съобщи премиерът-слънце. Били сме първи в Европа по Ролс-Ройсове.

Ехааа. Не знам за вас, аз приятели с Ролс-Ройс нямам. Но пък знам едни други хора с Ролс-Ройси. Всички ги виждаме по пътищата.

Едни, които откакто Бойко е на власт му правят калпавите пътища (с парите на данъкоплатеца). Те и Ламборгинита имат. И Бентлита. Сещам се и за един дето му викат Вълка, дето ББР му отпусна 150 милиона заем на новосъздадена фирма свързана с него. И той кара Ролс Ройс. Накрая кво ще се окаже, Бойко?  Ми те твоите ортаци, дето ги храниш с парите на данъкоплатеца, са с тези коли. Нормално да сме първи в Европа по Ролс-Ройси. Все пак официално сме първи по корупция!

Икономистът Кирил Симеонов, Фейсбук

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Корупцията и престъпноста в Бълагрия вървят въка за ръка и резултата от двете и изключителна бедност,също такова е положението и във всички Африкански страни.
    Премиер-слънце=държава туски кенеф
    Тези стоители на магистрали не само е ги строят некачествено но и струват на България и ЕС 2.5 до 10 пъти повече пари от същите магистрали построени в Франция. Малко трябваше за излезне налице че с кражба ,порпаганда и лъжи не се живее,и че Цар Бойко е гол. Сега да ходи да търси открадените пари от ортаците си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране