07.08.2019 | 23:51
Делян Добрев стана планинар
Ексдепутатът хвана гората, след като подаде оставка

Откакто е извън редиците на Народното събрание, Делян Добрев активно наваксва с почивките, пише вестник „Ретро“.

Бившият депутат от ГЕРБ, който през този април подаде оставка и приключи с парламентарната дейност, не пести пари за пътувания и всяка седмица отмаря на различна дестинация.Сезона Добрев откри още в първите дни на юни месец, когато направи сефтето на гръцкото море, защото у нас времето не позволяваше.

Хасковлията и семейството му прекараха няколко дни в близкия до българската граница курорт Керамоти, от чиито плажове се вижда с просто око екзотиката на остров Тасос. Само седмица по-късно на бившия министър на икономиката му станало тясно в София и веднага предприел стъпките към следваща почивка, но този път предпочел да рекласира в планината.

От миналата година Добрев, подобно на колегата си от ГЕРБ Димитър Главчев, се е запалил по планинското катерене. Благодарение на повечето си свободно време ексдепутатът най-после успял да сбъдне мечтата на дъщеря си заедно да покорят някои от по-високите върхове в България. За целта те се обзавели с професионална спортна екипировка, а първото им постижение е старопланинският връх Ком, който е висок 2016 метра.

В дните, когато семейство Добреви нямали възможност да търсят спокойствие и приятни преживявания извън столицата, задължително пък посещавали Витоша. Връх Камен дел и Боянският водопад се превърнали в техни любими места, на които намират прохлада в адските юлски жеги.Единствено съпругата на Добрев – Живка, все още предпочитала морето пред планината и понякога пропускала традиционните семейни походи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране