05.02.2020 | 12:48
ГЕРБ: Радев ще прави партия
Според Даниела Дариткова президентът напада правителството, защото не може да нападне прокуратурата
С изказването си Румен Радев започна предизборна кампания. Какво означава ”Да сложим край” и това сваляне на доверие. Защото е ясно, че край се слага с избори, а такива ще има догодина. Това заяви пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Политикът повтори вчерашните думи на премиера. Позицията на ГЕРБ е повече от ясна. Пред нова телевизия председателят на парламентарната група Даниела Дариткова не се съгласи с упреците на президента и заяви, че правителството е стабилно.

Според нея президентът напада правителството, защото не може да нападне прокуратурата, което присъства във вчерашното изявление на Бойко Борисов.  Пред дипломатическия корпус Радев каза миналата седмица, че България е стабилен и предвидим политически партньор, а сега твърди, че управлението води до разпад на държавността – кога е честен в изказванията си, попита Биков. Според него дори привържениците на Румен Радев били объркани какво е искал да каже.

“Не е проблем, че е критичен към управлението, а че не предлага алтернатива. Неговият Стратегически съвет, събран преди година, не излезе с никаква стратегия”, обяви депутатът от ГЕРБ.

„Президентът на страната ни излиза и говори неща, които нямат нищо общо с действителността“, заяви пред БНТ депутатът Маноил Манев. По думите на Манев, докато президентът говори, „в това време премиерът на България е на мястото, където се работи“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране