25.10.2018 | 21:10
Йордан Цонев – Ментата с кола за 250 бона
Депутатът от ДПС ползва шофьор, за да не одраска луксозното возило

Знаковият за ДПС депутат Йордан Цонев е от политиците, които твърдят, че в България има свобода на медиите, пише Ретро. Според икономическия гуру на Движението това е така, защото никой не го е ограничил да казва каквото си иска и да ходи навсякъде по студиата. За да го прави, напоследък бившият седесар ползва луксозно „Ауди“ от серията SQ7, чиято цена според запознати е около 250 бона. Колата е със специално оборудване, с по-мощен двигател и поръчков салон – ергономични седалки и волан, маркови музикални колони и други екстри.

Народният представител ползва личен шофьор, за да не одраска луксозния високопроходим автомобил в градската джунгла и джитка от офис до офис, когато не е в партийната централа на бул. „Александър Стамболийски“ 45А или в Народното събрание.

Парламентаристът е известен с вкуса си към елегантното облекло, винаги е изтупан по последна мода с костюми за няколко хилядарки и отличаващите го маркови очила с кръгли стъкла. Ярки до червено ризки му придават ексцентричен вид, а чорапите му често се смъкват, защото е в завидна форма и няма грам излишна мазнина по тялото си, която да задържа нахлузените материи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране