08.01.2015 | 21:32
„Партийни лидери“ тормозят Стоичкова със среднощни SMS-и
Тя заплашва да "му избоде окото с химикалка"

Драматично съобщение публикува във „Фейсбук“ пиарката Нора Стоичкова.  След участие в сутрешен блок на телевизия, тя била засипана със SMS-и.  Очевидно дамата знае кой е подателят на съобщенията, но въпреки това заплашва, че ще му „избоде окото с химикалка“.

„Много моля партийните лидери да се въздържат да ми пишат есемеси посред нощ, защото:

– първо е неприлично да пишеш есемеси на когото и да е посред нощ, ако затова си имал време да го направиш през светлата част на деня.

– второ, ако съм решила да опердаша някого словесно или пък по друг начин, само куршум може да ме спре.

– трето, аз съм изключително лоялен човек, голям и верен приятел на всеки, който ме приема, обича и цени. Повтарям – приема, обича и цени.

– четвърто, този, който само е взимал от мен и не ме цени, не ме уважава, не ме приема в чисто човешки план, ако обича – чупката от хоризонта. И да спре да ми пише есемеси, особено посред нощ. Защото ще взема някоя по-остра химикалка и ще му избода окото. Знам как и доста хора ще ми съдействат. С документи при това. Така че – умната! В крайна сметка всеки получава това от хората, което е заслужил. Включително и аз.

1 коментар

  1. боклук каза:

    Нора Стоичкова е един от най-големите боклуци в журналистиката. Родена в Ловеч, тя завършва институт за педагогически кадри, после УНСС. Идва 10 ноември и Стоичкова /няма роднинска връзка с Григор Стоичков/ става журналист във в. „Демокрация“. Там преуспява в лапането на патки и скоро след това тези й качества я изпращат във в. 24 часа. През 1999 г. е началник сектор „Медии и международно сътрудничество“ в Дирекция на Национална служба „Полиция“, където лично я кани един дребен полицай, който обича да пуши пури за 100 лева и да носи костюми за 3000 лева. Васил Василев, криминален тип, който оглавява НСПолиция тогава. Скоро обаче Стоичкова е засечена в нерегламентирана търговия с оръжие с един италианец. Иван Костов разбира за това от службите и нарежда арестуването й. Арестуват я и Нора Стоичкова се превръща в първия и единствен действаш пресаташе на Национална служба Полиция, който ефективно е арестуван и стои няколко дни в ареста. Васил Василев й помага да я извадят и я урежда на работа в Глобул. Апропо, в периода 1997-2001 г. Нора Стоичкова е съдружник с Васил Божков-Черепа, а назначаването си в края на 90-те дължи на кръга Монтерей, лично на Виктор Вълков. Та това е Нора Стоичкова, пачаврата, която е осмукала безброй патки, вкл. на Богомил Манчев, със заработеното от когото си купи апартамент до Външно министерство и колата Форд на Славка Бозукова, гл. редакторка на Стандарт. Сега е прескочила от Бюреков при Атака и Алфа. Пълен боклук!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране