18.01.2021 | 16:12
Почетният консул на Южна Корея в Пловдив е завършила „престижния“ ВУЗ в Перник (П.У.Т.К.А.)
Автобиографията на Виолета Сечкова е написана изключително неграмотно

Почетният консул на Южна Корея в Пловдив Виолета Сечкова е завършила „престижния“ пернишки ВУЗ със комичната абревиатура ПУТКА. Разкритието е на Благовеста Кенарова, която прави пълен разбор на образованието на жената до „котарака“ Александър Сталийски.

Ето какво пише Кенарова:

Във връзка с дипломатическия статут на Виолета Сечкова, ето и моите 5 минути:
Аз съм прагматичен човек. Разгледах публикация в Клуб Z с приложени документи. Южнокорейската външна министърка Канг Кьонг-хуа вярвала в способностите ѝ. В кои точно способности – не е ясно. Ето част от CV-то на Сечкова (може да го видите цялото на сайта https://clubz.bg/108795-yujna_koreq_dva_pyti_iskala_vili…), което е написано изключително неграмотно. Такова CV би отхвърлил всеки работодател, който търси грамотен човек.
Става ли ви ясно какво точно и кога е завършила образованието си госпожата? Морално ли е да лъжеш или да си спестяваш факти, които са доказуеми?
Не коментирам критериите за морал на тази госпожа, защото те нямат никаква пресечна точка с моите – нито в евклидовата, нито в неевклидовата геометрии. Не искам да коментирам и сесиите ѝ с голи снимки – това си е личен избор и не ме касае. Милионите ѝ в КТБ ме засягат, защото покриваме далаверите на фалиралата банка с публични средства. Но това е проблем, който прокуратурата упорито не иска да разреши.
PS: „The European Polytechnic University (EPU) is a private engineering university, located in Pernik, Bulgaria. The university was established in 2010. It offers both undergraduate and post-graduate programmes.“ – това от сайта. Не успях да намеря инфо за специалност „Public Administration“.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране