04.11.2019 | 11:02
Владислав Горанов: Манолова се опита от София да превземе държавата
ГЕРБ губи там, където не печели, философски обобщи изборните резултати финансовият министър

“София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти – от крайно ляво до крайно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се променя доста успешно през последните години”. Това коментира пред bTV финансовият министър Владислав Горанов.

Той обяви, че манипулациите и внушенията през последната година и половина, че в столицата нищо не се върши, не били успели. “Акцентирането върху само един аспект от случващото се може умело да бъде превърнат в манипулация”, обясни Горанов.

Финансовият министър нарече „либерални анархисти” хората, които до вчера са се смятали за десни, а са гласували за Манолова. Самата нея Горанов определи като „болезнено амбициозна” и заяви, че тя ще продължи напред в опита си да се реализира.

“София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не успя, защото нейните амбиции и възможности са много по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да превзема държавата”, заяви Горанов. И нарече “социален експеримент” кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, защото нямала опит в управлението и не била проявила “сериозна ценностна система в политиката”.

“Пред Йорданка Фандъкова и нейния екип следва нелек мандат с шарени районни кметове и с шарен общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще трябва да се разчита на лозунги и все повече на прецизност и добре свършена работа”, анализира ситуацията финансовият министър.

По отношение на изборните резултати на ГЕРБ Горанов философски обобщи:  “Губим там, където не спечелихме”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране