15.11.2018 | 12:00
Борисов и Мая Манолова се отзоваха на поканата на в шоуто на Слави
Радев не "предвижда" участие

Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в „Шоуто на Слави“.  В предаването си снощи шоуменът отправи покана следващата седмица в предаването да му гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

Поканата е получена тази сутрин в Министерски съвет и потвърждение за участието на премиера е върнато веднага. От прессекретариата на държавния глава съобщиха за OFFNews, че е постъпила покана от тв предаването, но „не се предвижда такова участие на държавния глава“.

Потвърждение за участие е направила и омбудсмана Мая Манолова. Поканата за участие е приела и председателката на парламента Цвета Караянчева. Заради ангажименти зад граница, които приключват в петък вечерта, тя е предложила участието ѝ да е на 26 ноември – понеделник и чака отговор от екипа на Шоуто на Слави.

Снощи тв водещият обясни, че от гостите си се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести.“Не знам дали ще дойдат, ама – аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат“, обясни Трифонов в началото на предаването си.

Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта. Трифонов припомни, по повод протестите с мото „Смяна на системата“, че преди две години той и екипът му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

От екипа на Сотир Цацаров също са потвърдили участието.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране