18.11.2018 | 21:08
Каракачанов мислил цяла нощ: Няма проблем да дам оставка
Вчера другия лидер на Обединени патриоти Волен Сидеров го покани към решителната стъпка

Вицепремиерът Красимир Каракачанов цяла нощ е мислил върху предложението да подаде оставка, обяви той пред бТВ. Вчера другия лидер на Обединени патриоти Волен Сидеров го покани към решителната стъпка.

„То е творческо предложение. Цяла нощ мислех върху него. Продължавам да мисля творчески. Ще настоявам във вторник на коалиционен съвет да разгледаме това творческо предложение и ако прерасне в подобна идея, дискретна или не, няма проблем да си подам оставката“, каза лидерът на ВМРО.

Относно друг упрек на Сидеров, че Обединените патриоти вървят по пътя на Реформаторския блок, той каза: „Нека във вторник си отговорим на този въпрос – кой ни бута по този път”.

Красимир Каракачанов обясни и как се е стигнало до подаването на оставката на Валери Симеонов. В петък Симеонов му се обадил по телефона и заедно отишли при премиера Бойко Борисов. Борисов реагирал нормално на оставката, не е агитирал Симеонов за нищо. „Попита го дали има идея кой ще го замести. Нямаше, то и не е обсъждана. Не се опита да го разубеди, Симеонов си беше взел решението сам“, коментира вицепремиерът.

По повод протестите Каракачанов заяви, че има хора по улиците, които са там основателно, но има и такива, които са за шоуто. Според него не е нормално да се затварят магистрали и да се пречи на стотици хиляди да се придвижват.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране